RC Klub (Miskolc) BelépésKépek

R (7).jpg

Építés, Technológia

Látogatóink:

Oldalainkat 113 vendég böngészi
Tartalom találatai : 2377605
SxR – Stabilizátoros vevők (S6R, S8R) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Magi István   
2019. június 20. csütörtök, 12:52

FrSky SxR – Stabilizátoros vevők (S6R, S8R) teljes Magyar leírása
(Fordította és szerkesztette: Czirer András)
(közzétette: Magi István)
Forrás: http://rcdiy.ca/sxr-setup-s6r-s8r/

Hála Andrásnak, készült egy remek Magyar nyelvű leírás az FrSky S6R, S8R stabilizátoros vevőkről, beállításukról, használatukról! Idézve András leveléből:


1. Néhány helyen írtam bele kiegészítéseket a saját tapasztalataim alapján, ezeket bordó színnel és dőlt betűvel jelöltem

2. A szövegben benne hagytam az eredeti linkeket, amelyek kapcsolódó oldalakra mutatnak, ezeket világos kék színű szedés jelöli.

3. A szöveget a legjobb tudásom szerint fordítottam, és többször átnéztem, ennek ellenére előfordulhatnak benne tévedések. Bizonytalanság esetén az eredeti szöveg a mérvadó. Kérlek, hogy helyezd el az oldalon az eredeti cikkre mutató linket is. Az esetleges fordítási hibákból adódó károkért nem vállalok semmilyen felelősséget. Ezt fontosnak tartottam megjegyezni, bár azt gondolom, hogy ilyesmivel nagy valószínűséggel nem kell számolni. :)

...
Szerintem ezek a vevők nagyon jól használhatók, és más neves gyártók hasonló eszközeivel összevetve fillérekbe kerülnek. A beüzemelésük nem túl felhasználóbarát, de ha egyszer valaki átrágja magát rajta, akkor már simán menni fog. Remélem, hogy sokaknak tudunk segíteni a cikkel.


A vevő főbb tulajdonságai:

  • Vevő beépített giroszkóppal és gyorsulásérzékelővel rendelkezik
  • Üzemmódok: Stabilizálás mód (Stabilization Mode, Gyro Mode), Automatikus szintezés mód (Auto Level Mode), Kés-él mód (Knife-Edge Mode), Függeszkedés mód(Hoover Mode), Azonnali/Sürgős mód (Urgent Mode)